Един от най-талантливите ни кикбоксьори - Мариян Петков, коментира финала

...
Един от най-талантливите ни кикбоксьори - Мариян Петков, коментира финала
Коментари Харесай

Мариян Петков: Видях Димов да блъска по ринга, мина през съдиите

Един от най-талантливите ни кикбоксьори - Мариян Петков, разяснява финала на миналото Държавно първенство пред Nostrabet. Асът на Шуменска цитадела отстъпи на Али Юзеир, а цялата конкуренция беше придружена от странни решения и стечения на събитията, след които неговият клуб Шуменска цитадела за първи път остана на второ място у нас.

Отборен първенец стана Вокил на президента на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай - Галин Димов, който имаше ефективно присъединяване във въпросния край, като на видео клип се вижда ясно по какъв начин блъска по кръга и крещи, след което отива при съдиите.

" Държавното състезание в Шумен е най-силният шампионат в България в жанр " лоу кик "! За да печеля финала, не ми доближиха точките на съдийте ", стартира Петков. " Не демонстрирах най-хубавото от себе си на финала, само че умората от събаряне на килограми и предходните два мача в един ден, от който единия още веднъж против Вокил, другия против представител от състезателен клуб Friends, дадоха своето отрицателно въздействие.

Когато гледаш свои близки хора да дават сърце и душа на кръга, да смачкват съперниците си и най-после съперникът да получава 2:1 съдийски гласа в негова изгода... това е значителен отрицателен фактор ".

" Видях, до момента в който бях на кръга, по какъв начин Галин Димов мина през съдийската маса и стартира да блъска по кръга и мисля, че викаше по съдията, с цел да спре мача. Ще оставя всеки самичък да си реши защо е блъскал ", отсече Мариян, който е сегашен международен първенец за юноши старша възраст и у който остана горчилката от дейностите на роден началник.

" Останахме втори да, само че всеки знае, че от Шумен стартира България! ", не се повлия от сличилото се родната звезда в кикбокса. " Следващото съревнование ще е в Нова Загора април месец и за там ще бъдем готови на най-много. Ще покажем какво сме подготивили, когато му пристигна времето! Искам да кажа на всички - каквото си посееш, това ще си пожънеш ", приключи родният топ войник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР