Един от най-светлите християнски празници отмина. Сигурни сме, че са

...
Един от най-светлите християнски празници отмина. Сигурни сме, че са
Коментари Харесай

Точно сега: направете яйчен фаст, свалете ненужните килограми

Един от най-светлите християнски празници отмина. Сигурни сме, че са ви останали доста сварени яйца, а козунаците от дълго време са изконсумирани. И е време за една бърза и ефикасна диета. Предвид продуктите, налични в хладилника, яйченият фаст е доста подобаващ.

Името " фаст " идва от фастинг, което пък значи, че ядене едни артикули, а се лишаваме от други. За избран период от време.



Мнозина са уверени, че с яйчен фаст може да се форсира метаболизма, да се освободим от токсините и да свалим няколко непотребни килца. Тази настояща диета трае 3, 5 или 7 дни.

Какво можете да хапвате? Разбира се, в менюто влизат яйцата във всякаква форма - ваени, пържени, на омлет, поширани – изборът е ваш. Яйцaтa ca извънредно бoгaти нa прoтeини и минeрaли, кoитo дaвaт eнeргия нa oргaнизмa.

Що се отнася до мазнината, можете да си позволите масло, зехтин, масло гхи, мехлем или кокосово масло. позволено също по този начин е сиренето, както и някои подправки. Препоръчително е да консумирате яйце на всеки 3 до 5 часа, даже да не изпитвате апетит, както и да спрете да ядете 3 часа преди сън.



Ако издържите 3 дни, ще свалите към 3 кг, което си е напряко супер.

Внимание: Подобни диетични провокации не са целесъобразни за бременните, както и за хората с хронични болести. Задължително се консултирайте с лекаря си преди да започнете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР