Един от най-следените и харесвани български сериали е едноименният медицински

...
Един от най-следените и харесвани български сериали е едноименният медицински
Коментари Харесай

Шок и истерия заради последния епизод на „Откраднат живот“

Един от най-следените и харесвани български сериали е едноименният медицински сериал „ Откраднат живот “, който се излъчва в ефира на Нова телевизия. В момента тече седмия му сезон и той продължава да провокира все по-голям интерес.

Последният епизод за тази седмица обаче съумя да провокира огромен потрес и нервност у множеството от дамите, които наблюдават сериала. Както добре знаем, един от актьорите в „ Откраднат живот “ е обичаният български артист Юлиян Вергов.

Той несъмнено е един от най-харесваните облици в сериала – този на доцент Банков. И в епизода от четвъртък стана ясно, че той напуща болница „ Света Анастасия “. И този факт се отрази меко казано неподходящо на неговите почитателки. Буквално минути след края на последния епизод с присъединяване на доцент Виктор Банков, страницата на продукцията във фейсбук прегря.

„ Много жалко ще е без него нека го върнат! Направо не мога да допускам! Как ще виждам от на следващия ден? Дано се върне! ”, гласи един от многочислените мнения. А в различен пък непосредствено се споделя: „ Ооо, неее! Без Вергов няма да е същото! Върнете го! Ако би трябвало ще ви пишем всеки ден! Толкова го одобрявам и като мъж, и като артист. ”

Разбира се, в такива моменти няма по какъв начин да не се сблъскаме и с някои саркастични мнения, защото на част от феновете им е пределно ясно, че това въпреки всичко е сериал, който има сюжет и нещата просто се случват на екрана. Ето какво гласи един от малко по-забавните мнения:
„ Малеее, по какъв начин ще живее българската стопанка без Банков? Ужаааас!!! ”.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР