Един от най-скъпите футболисти в света Гарет Бейл ще пръсне

...
Един от най-скъпите футболисти в света Гарет Бейл ще пръсне
Коментари Харесай

Гарет Бейл хвърля 1,5 милиона паунда за Бийонсе

Един от най-скъпите футболисти в света Гарет Бейл ще пръсне 1,5 милиона паунда за американската певица Бийонсе, твърди в. „ Сън “. Футболистът на Реал (Мадрид) е подготвен да заплати сумата, само че 36-годишната музикална звезда да взе участие на негово частно събитие.

Партито обаче не е какво да е. Става дума за сватбата на уелския футболист с дългогодишната му другарка Ема Рис-Джоунс, която ще се организира през лятото на 2018 година. Мениджърският екип на 28-годишния Бейл към този момент е влезнал в контакт с антуража на Бийонсе и договарянията са почнали.

Гарет Бейл, който печели по 15 милиона паунда на година, стартира връзка с година по-младата Ема още до момента в който двамата са младежи в Кардиф. Двамата имат две дъщери – петгодишната Алба Вайълит и родината през предходната година Нава Валънтейна.

Както е известно, крилото на Реал (Мадрид) е един от най-скъпите футболисти в света, откакто през 2013 година „ белият балет “ заплати за него 100,8 милиона евро на Тотнъм. Три години по-късно върхът му беше усъвършенстван от прехвърлянето на Пол Погба от Ювентус в Манчестър Юнайтед за 105 милиона евро, а през лятото на 2017 година Неймар стана №1 в класацията, откакто ПСЖ го купи от Барселона за 222 млн. евро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР