Един от най-проблемите участъци по АМ „Тракия“ – между 168-и

...
Един от най-проблемите участъци по АМ „Тракия“ – между 168-и
Коментари Харесай

Започва ремонт на нагънатата магистрала „Тракия“ при Чирпан


Един от най-проблемите сектори по Автомагистрала „ Тракия “ – сред 168-и и 184-и километър, ще бъде затворен за ремонт и в двете платна. Трасето от 16,5 км ще е затворено за придвижване най-малко за два месеца.

Ремонтът на печално известния „ надиплен “ сектор от автомагистрала „ Тракия “ ще коства 70 млн. лв.. Очаква се дейностите да приключат към 25 март.

По време на ремонтните работи ще бъде лимитирано напълно придвижването на Автомагистрала „ Тракия “ сред връзката с Автомагистрала “Марица” и „ Чирпан – Изток “, прецизираха от АПИ.

Трафикът ще минава по обходни направления, както следва: В посока Бургас придвижването ще се отклонява на п. в. „ Плодовитово “ по път III-666 до с. Плодовитово и път II-66 Плодовитово – Чирпан, а на п. в. „ Чирпан – изток “ ще се включва още веднъж в Автомагистрала „ Тракия “; В посока София колите ще се отклоняват на п. в. „ Чирпан – изток “ и ще минават по път II-66 Чирпан – Плодовитово и по път III-666 от с. Плодовитово ще се връщат още веднъж на Автомагистрала „ Тракия “ на п. в. „ Плодовитово “; От автомагистрала „ Марица “ в посока Бургас колите ще се качват на Автомагистрала „ Тракия “ и при п. в. „ Плодовитово “ ще се отклоняват по път III-666, на с. Плодовитово по път II-66 през околовръстния път на град Чирпан и на пътен възел „ Чирпан – Изток “ се връщат на Автомагистрала „ Тракия “ към Бургас.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР