Един от най-престижните мачове в тежка категория на професионалния бокс

...
Един от най-престижните мачове в тежка категория на професионалния бокс
Коментари Харесай

bTV Media Group придоби правата за излъчване на двубоя Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър - slava.bg

Един от най-престижните мачове в тежка категория на професионалния бокс ще се състои на 9 октомври в Съединени американски щати
Един от най-очакваните дуели в международния бокс сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще бъде излъчен директно в каналите на bTV Media Group. Залогът в срещата е поясът на Световния боксов съвет (WBC), който сега е владеене на Фюри. Сблъсъкът ще се състои в Лас Вегас и ще бъде предаван онлайн по спортната телевизия RING, он лайн на платформата VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg.
Прякото предаване на цялата боксова церемония ще стартира в 4:00 часа българско време през нощта в събота (09.10) против неделя (10.10), а кулминационната точка и същинската борба сред двама от най-големите боксьори в историята на тежка категория се чака да стартира към 6:00 часа българско в неделя рано сутринта.
Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправят един против различен за трети път през последните три години. Първата им борба приключи с невиждано тъждество и без победител на 1 декември 2018 година, а победител с нокаут във втория конфликт на 22 февруари 2020 година излезе Фюри, който тогава лиши и купата международен първенец, версия WBC на американеца. Мачът на 9 октомври в Лас Вегас е трети посред им. Той ще се състои на американска земя и съставлява реванш, който британеца е длъжен да даде на своя противник.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР