Един от най-популярните клубове в света - Барселона, е взел

...
Един от най-популярните клубове в света - Барселона, е взел
Коментари Харесай

Барселона взе решение да уволни 150 служители

Един от най-популярните клубове в света - Барселона, е взел същественото решение да закрие клубния си ефирен канал. Официално Барса ТВ ще спре да съществува на 30 юни, когато изтича договорът за лъчение в ефира на Movistar Television.

Така към 150 чиновници остават без работа. Лошата вест им е била обявена през днешния ден, разкрива “Спорт ”.

Тежкото решение е взето за орязване на разноските. Клубът е заседнал в задължения и до лятото би трябвало да понижи с 200 млн. евро сумата, която дава за заплати на всичките си чиновници, включително и футболистите. В противоположен случай “блаугранас ” няма да могат да записват нови играчи и нови контракти на състезателите, които към този момент са част от отбора.

Отделно каталунците са си сложили амбициозната задача да върнат Лионел Меси, а неговото заплащане ще е спомагателна тежест за клуба.

Барса ТВ съществува от 1996-а година насам и излъчва на каталунски, испански и британски език.
 Двама от играчите на Барселона към този момент отказали да понижат заплатите си Двама от играчите на Барселона към този момент отказали да понижат заплатите си
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР