Един от най-популярните български канали в YouTube При Тото“, който

...
Един от най-популярните български канали в YouTube При Тото“, който
Коментари Харесай

Скандален разказ за насилие над жена от Тити Папазов доведе до изчезването на всички клипове от канала на Тото в YouTube

Един от най-популярните български канали в YouTube „ При Тото “, който е на рапъра от „ СкандаУ “ Йонислав Йотов-Тото и е с над 240 хиляди клиента, „ осъмна “ без нито един видеоклип, споделят Dir.bg. Причината съгласно някои, изпълнителят да смъкна всички записани до този миг видеа е скандал, който се развихри в последните дни около история, разказана от баскетболния треньор Константин Папазов.

Преди към месец, по време на 4-часовия им диалог пред аудитория в столичен спектакъл, Тити Папазов показа куп истории от живота си. Едната от тях обаче набра известност едвам през последните последните дни поради допирна точка със случая в Стара Загора – пребитото и нарязано с макетно ножче от гаджето си 18-годишно момиче. За да бъде гаврата с нея цялостна, най-после насилникът отрязал и косата й с машинка.

Рязане на косата било и наказването, което Тити определил на свое бивше гадже, като цялата тази история той описа точно в подкаста пред рапъра. Папазов изясни, че като млад имал връзка с 16-годишно момиче, което му изневерило с негов другар. Според него подстригването на косата се оказало най-подходящото наказване, което тя заслужавала. Тъй като обаче момичето много се борило, баскетболният треньор съумял „ единствено “ да й направи няколко дупки. Разказът на Тити докарва до смях и него, и водещия Тото.

От няколко дни този сегмент от изявлението се завъртя в цялото интернет пространство, точно откакто историята с 18-годишната жертва на принуждение в Стара Загора провокира всеобщо отвращение. Срещу видеото заваляват серия от докладвания на консуматори, което след това способства и за свалянето на всички видеа от канала на рапъра Тото. Самият той пък беше упрекнат, че поддържа насилието над дами.

Рапърът към момента не е коментирал протичащото се, само че изрично се разгласи срещу насилието над дамите. Направи го през уикенда, при гостуването си в „ Събуди се “, където беше запитан какво мисли за скандалната история с 400-те шева. „ Дано казусът да няма отворен край, нека да има правораздаване. На мен персонално ми писна като човек в тази страна да няма правораздаване. Как е допустимо за всичко да няма правораздаване? Как е допустимо, къде живем? Какво би трябвало да стане? От нас зависи, те си вършат каквото си желаят “, беше част от коментара на Тото в ефира на Нова ТВ.

Изчезналите клипове от канала могат да се дължат на редица отчети от консуматори до уеб сайтът за видео. Някои от рестрикциите включват точно сходно наказване, до момента в който даден случай се проверява, след което следва или връщане на клиповете или от време на време даже закриване на целия канал.

Промени има и в другите обществени канали на рапърът-подкастър. Следмножество отрицателни мнения в страницата си във Фейсбук, мненията там бяха лимитирани, само че усещане вършат отрицателните реакции с емотикони на потребителите даже на изявления, нямащи нищо общо с въпросния клип.

Въпреки че Тото на този стадий резервира безмълвие, в негова отбрана влезе брачната половинка му Криси. Майката на двете му деца не скри, че е възмутена, че обстановката е извъртяна по този начин, че Тото да бъде изкаран като мъж подкрепящ насилието. „ Как е допустимо да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е позор? Не виждате ли този човек по какъв начин приказва за жена си на всички места! Не виждате ли с какво трогване, обич и отдаденост е към нея и фамилията си. Та аз пребивавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам “, написа в част от поста си брачната половинка му.

Все още казусът не е коментиран нито от Тити Папазов, нито от негови близки.

 

 

A post shared by Kristin Yotova (@krisiyotova)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР