Един от най-популярните български футболисти Ивелин Попов влезе в отбора

...
Един от най-популярните български футболисти Ивелин Попов влезе в отбора
Коментари Харесай

Ивелин Попов влезе в отбора на звездите, подкрепили инициатива „Избери живота“

Един от най-популярните български футболисти Ивелин Попов влезе в тима на звездите, които застанаха зад самодейността „ Избери живота “ #СприНавреме.

Тя започва на Международния ден на младежта -12 август и е предизвикана от зачестилите произшествия на пътя, доста от които с съдбовен край. Инициативата е ориентирана и против злоупотребата с алкохол и наркотични субстанции. Кампанията е надпартийна и цели да ангажира допустимо най-вече публично внимание и гражданска поддръжка.

Точно месец след формалното оповестяване на акцията към нея се причислиха звездите на българския футбол Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов. Те поддържаха „ Избери Живота “, позирайки с тениска с логото на самодейността.

Легендата Станимир Стоилов – Мъри също стана дипломат на „ Избери живота “, призовавайки за повече внимание на пътя.

Момчетата от юношеския народен тим на България до 17 година и 19 години излязоха на терена с тениски на самодейността и записаха самостоятелни послания, с които насочиха своя апел: Избери живота!

Отборите на Ботев (Враца) и Спартак (Варна), както и известни спортни звезди от Враца и района също поддържаха акцията „ Избери живота ”. Техния образец последваха футболистите от Марек и Пирин (ГД).



Първи посланици на акцията, призоваваща за завършек на експанзията на пътя, станаха огромни звезди на българския спорт като Божидар Темелков, Ивайло Иванов, Йордан Минчев, Теодор Салпаров, Владо Стоянов, Христо Христов, Мадлен Радуканова, Ренета Камберова и Станимира Петрова. Те поддържаха инициaтивата „ Избери живота! “ #СприНавреме като насочиха своите послания към младежите в общо видео.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР