Един от най-плътните и секси гласове в родния попфолк -

...
Един от най-плътните и секси гласове в родния попфолк -
Коментари Харесай

Тони Стораро проговори публично за наркотиците

Един от най-плътните и секси гласове в родния попфолк - Тони Стораро проговори за проблем, на който обществото обръща все по-малко внимание. Става въпрос за потреблението на наркотични субстанции от младежите по заведеният.

" Младите в този момент не знаят да се забавляват. Навремето ние се забавлявахме с хубави компании, с доста говорене, да си кажем един към различен какво сме създали през днешния ден. А в този момент като се съберат, в това число и ние, вземаме тея телефони и почваме да ги гледаме, времето минава и по този начин свършва вечерта. Сега младите употребяват и някакви други неща, които мен доста ме нервират. Сега не желая да ги разясня. Навремето ние сядахме, пиехме по една ракийка или по едно уиски, след това кой докато издържи и се прибирахме у дома. Сега използват някакви неща, за които аз съм срещу. И се апелирам в най-бързо време държавното управление, цялата страна, по-големите хора, които вземат решение тези неща, да ги спрат. Защото самите деца привикват по този метод и се забавляват, както не би трябвало. Дали това ще стане, един Бог знае, аз се апелирам единствено! ", това показа изпълнителят по време на присъединяване си в " На кафе " по Нова телевизия.

В персонален проект той съобщи, че постоянно се е старал да учи синовете си Фики и Емрах да бъдат независими.

" Всеки човек би трябвало да си поеме по своя път след 18-годишна възраст, както споделят немците. Не че аз няма да им оказвам помощ, аз цялостен живот ще съм зад тях като тил, до момента в който съм жив и здрав. През това време те би трябвало да се научат да бъдат независими, да си изкарват парички и след време да си гледат своите деца, както към този момент прави огромният ми наследник Фики. Така ще стане след време и с дребния - Емрах. Радвам се, че поеха по моя път. Което зависеше от мен като татко, го направих. Дадох им една хубава специалност. Не единствено аз, само че и Бог, тъй като без глас нямаше по какъв начин да станат. С божията воля и с моята поддръжка те са към този момент добре в живота. Българският народ ги обича и почита. По-голяма наслада от това за мен няма ", декларира Тони Стораро.

" Вече не ми желаят препоръки, тъй като съм бил към този момент ретро реализатор. Да не не помнят, че остарялото куче си е остаряло куче. Никой човек не си отива от тоя свят теоретичен. Все остава нещо ненаучено, по този начин е и в музиката и в живота. Малкият ми внук към този момент и той стартира да слуша и да пее моите песни. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР