Един от най-пъстрите и забавни спектакли на Народния театър –

...
Един от най-пъстрите и забавни спектакли на Народния театър –
Коментари Харесай

Народният театър гостува в Пловдив


Един от най-пъстрите и занимателни спектакли на Народния спектакъл – „ Един безразсъден ден “ ще гостува за първи път в Пловдив на 23 юни в Дом на културата „ Борис Христов “ от 19 часа . Музикалната комедия е основана по пиесата „ Сватбата на Фигаро “ от Пиер дьо Бомарше, режисирана е от доайена на трупата Михаил Петров и отбелязва неговия 50- годишен креативен празник.

Ще забележим вдъхновяващата игра, песни и танци на куп звезди от първата ни натрупа – Параскева Джукелова, Джулия Бочева, Пламен Димов, Стелиан Радев, Гергана Змийчарова, Стефан Къшев, Васил Драганов, Христо Чешмеджиев, Стоян Пепеланов, Владислава Николова, Ева Данаилова, Явор Вълканов, Вяра Табакова, Христо Терзиев и Виктория Колева.

Това е неповторим театър, в който си дават щастлива среща спектакъл, музика, ария, танц, балет, живопис. Празнична еуфория за душата и сетивата. Истински замайващ сценичен карнавал! А карнавалът е най-лудия празник в годината. Устройват се представления с песни и танци, всенародни увеселения, маскени балове, маскарадни шествия, игри и занимания. Хората не помнят грижите си, проблемите и терзанията, и се отдават на удоволствията! В този сценичен карнавал не всичко е такова, каквото наподобява, само че всички забъркани в занимателните интриги, недоразумения и хитрини получават заслужената порция неодобрение, смях и доста обич.

Сценографията и костюмите в „ Един безразсъден ден “ са дело на Елена Иванова, хореографията – на Мариана Крънчева, музиката – на Любомир Денев, а музикален възпитател е Евгени Господинов.

Спектакълът е извънредно подобаващ за възпитаници и подрастващи.

Билети могат да се закупят от касите в Дом на културата, каса пред общината, мрежата на Ивентим и Grabo.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР