Един от най-обичаните родни актьори – Дарин Ангелов, който от

...
Един от най-обичаните родни актьори – Дарин Ангелов, който от
Коментари Харесай

Внимание! Фалшив Дарин Ангелов обикаля нета! Актьорът пропищя от измамници

Един от най-обичаните родни артисти – Дарин Ангелов , който от известно време се изявява и като панелист в предаването „ На кафе “, пропищя от онлайн измамници. За седмица се появиха три подправени профила, които се показват за Дарин.

На Ангелов не му е по никакъв начин прелестно да злоупотребяват със самоличността му и употребява профила си в Инстаграм, с цел да покаже на почитатели и другари измамата и надлежно те да бъдат докладвани и отстранени. Той качи фотоси и на трите профила.

„ Тези профили са подправени, аз нямам персонален профил във Facebook “, безапелационен е Дарин. В тази обществена мрежа той има единствено публична страница. Личен акаунт е единствено този в Инстаграм, написа „ Телеграф “.

В началото на месеца пък стана ясно, че Дарин е един от участниците в тазгодишното шоу „ Маскираният артист “. Той бе зад маската на глapyca, като не скри, че е било изключително мъчно да заблуди хората към себе си и най-много - сътрудниците си.

„ Послъгвах в студиото, защото имаше намеци от страна на сътрудниците, само че се правех на заплеснат. Някои ме подозираха, други съгласно мен ме бяха разкрили. Беше доста забавно и занимателно. Лъгах доста. Стана ми погрешно и неприятно. На моменти за малко да се изпусна, само че се сдържах и не споделих на никого “, показа артистът в студиото на „ Здравей, България “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР