Един от най-желаните ергени в света и цар на марихуаната

...
Един от най-желаните ергени в света и цар на марихуаната
Коментари Харесай

Годеникът на Цеци Красимирова разпуска летящия харем. Милионерът имал армия от стюардеси за грях

Един от най-желаните ергени в света и цар на марихуаната Майкъл Струмейтис разпуска летящия си харем, тъй като ще се дами за българския топмодел Цеци Красимирова, научи HotArena.

Струмейтис до неотдавна беше прочут с това, че употребява частния си аероплан за щури забави, В ролята на стюардеси той ползваше татуирани гърли. Оргиите обаче към този момент са в предишното, тъй като около нашенката янкито бил станал различен човек, тръбят западните медии.

Цеци Красимирова пък е почнала тренировки  по бокс, с цел да влезе във форма за сватбата, Предполага се, че съдбовната хубавица ще се появи в транспарантна рокля по тялото, от която да прозират татуировките й, защото младоженецът си падал по това. Изкусителната хубавица към този момент се похвали, че през март ще пристане на Майкъл в древен палат в Барселона, където двамата живеят. Никой от приятелите им обаче към момента не е получил покана. А с такава чакат да се снабдят Ивайла Бакалова и Азис.

Според изчисленията на техни близки масрафът по венчавката ще излезе малко повече от 1 млн. $. Младоженецът, който върти сполучлива търговия с здравна марихуана е поканил бизнеспартньори и приятели от целия свят, написа „ Телеграф “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР