Един от най-изявилите се участници в риалити предаването Игри на

...
Един от най-изявилите се участници в риалити предаването Игри на
Коментари Харесай

Чакалов след "Игри на волята": За коалициите, стратегиите и най-голямата мотивация на арената

Един от най-изявилите се участници в риалити предаването " Игри на волята " без никакви подозрения е Николай Чакалов, който съумя да влезе в същинската Игра от племето на Резервите по най-достойния метод. И на арената, и измежду съотборниците си той се потвърди като водач, воден най-много от претекста си за победа. Въпреки всички обединения, той е измежду участниците, които са в другарски връзки с всички след самия край. Ето какво показа Чакалов пред екипа на Vbox7 за играта си в предаването и за тази в действителния живот:

Какво те стимулира да продължиш да се бориш за присъединяване в „ Игри на волята “?

Точно това ме стимулира да се боря за присъединяване в „ Игри на волята “ - че всякога ме режат, а пък аз съм човек, който в никакъв случай не се отхвърля.

Съжаляваш ли, че напусна Играта единствено няколко седмици след старта?

Много скърбя, че напуснах Играта единствено няколко седмици след старта, само че може да е за положително и се надявам един ден да има ALL STARS.

Ако имаше опция да избереш друго племе, кое щеше да е то?

Ако имах опция да избера друго племе, наложително щях да избера Супергероите (сините), тъй като съм сигурен, че те биха оценили състезател като мен и не бих бил цел там.

Виж още: Нежна и нежна, но различен път: Мани от " Игри на волята " засенчи всички дами с тази фотография

Какво мислят твоите възпитаници за присъединяване ти в предаването?

Моите възпитаници са извънредно горди с мен за присъединяване ми в предаването и не мога да опиша какъв брой фотоси и подписи разпределям дневно - все едно съм Слави Трифонов.

Как успяваш да комбинираш работата на преподавател с тази на инфлуенсър и риалити звезда?

Много е мъчно да съчетавам работата ми като преподавател по физическо с другата ми специалност, то не е специалност, но нищо де -  инфлуенсър и риалити звезда. Нямам безусловно никакво свободно време, само че това ме прави благополучен.

Виж още: Мрежи, мръснишки взор и безкрайни крайници: скромната Фейгин в невиждана светлина

Смяташ ли, че имаше разделяне в племето на Безстрашните?

Определено имаше разделяне в племето на Безстрашните, дамите от ден едно очевидно са си женска коалиция и се опитахме и ние да създадем нещо сходно против тях, с цел да се защитим, само че...аз съм доказателството, че не се получи.

Коя жена смяташ, че има място на финала?

Има доста дами, които имат място на финала този сезон. Всички са доста добре готови, само че най-подготвена и в обществената игра, и в стратегическата, и в физическата е Джеферович. 

Съжаляваш ли за предлагането си към Михаела? Какво мислиш за нейния отвод?

Малко скърбя за предлагането си към Михаела, тъй като не чаках, че ще бъде толкоз наивна. Предполагам, че в бъдеще ще си изпати.

Научи ли нещо ново за себе си от " Игри на волята " и съумя ли да си извадиш някакви поучения?

В „ Игри на волята “ не научих нищо ново за себе си, аз си знам, че съм едно куче, че имам доста постоянна воля. Единствената поука е, че би трябвало да се вардя от живота и от дамите.

Виж още: Парижко разсипничество: Цветелина Янева профука цяло положение за рожден ден във Франция

Беше ли неточност, че образува коалиция с Филип? 

Това, че се сформирахме коалиция с Филип по отношение на моята игра – очевидно е неточност, тъй като той е най-нехаресваният участник. Жените ми предлагаха да играя с тях, само че против него, само че в случай че имах опция, отново бих играл с него и не бих го предал.

Какво бе възприятието да се изправиш против най-близкия си от племето?

Чувството да се изправя против най-близкия от племето си и в действителност даже го усещах като брат – Филип, беше доста гадно първоначално, когато разбрахме ще се получи това, само че се веселя, че отпадам от един от най-хубавите участници в този сезон и моя предстоящ любимец.

Доволен ли си от представянето си и има ли нещо, за което съжаляваш?

Доволен съм от представянето си като изключим първата борба, в която бях издънката. Съжалявам, че не съумях да изкопая тунелчето и да мина през него. Съжалявам, че отпадам малко по-рано. Искаше ми се да стигна до топ 8, само че дай Боже един ден да имам още един път опция.

Имаше ли авансово направена тактика?

 Имах авансово направена тактика - да се представям доста добре в игрите, да се сближа с всички, аз съм си подобен и в живота - доста обществена и отзивчива персона. Предимно хората ме харесват, това ми беше и тактиката, с цел да мога да си избера с кого да играя. Аз знам, че това е игра и колкото и да е кофти, би трябвало да има обединения. Аз си знаех, че ще влизам в обединения сигурно. 

Виж още: Когато хейтът сплотява: Аспарух и Илиян от " Игри на волята " дружно онлайн против Алекса

Кой е твоят любимец за спечелването на огромна премия?

Моят любимец топ 1 за спечелването на огромната премия е Филип, само че също по този начин съчувствува и на Лефтеров, Гого, Георги плувеца и Евгения Джаферович поради страхотната игра.

Мислиш ли, че хората видяха същинския Чакал?

Мисля, че демонстрирах себе си подобен, какъвто съм и в действителния живот по отношение на въодушевление и по този начин нататък, само че в действителния живот не съм подобен пълководец, какъвто бях вътре в играта. Хората ме плюят в обществените мрежи, само че това е една игра и тя се играе по този метод.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР