Един от най-известните телефонни номера в България вече е закрит.

...
Един от най-известните телефонни номера в България вече е закрит.
Коментари Харесай

Край на проклятието на осмиците - замлъкна прокълнатият 0888 888 888

Един от най-известните телефонни номера в България към този момент е закрит. Всички, които наберат 0888 888 888 от през днешния ден нататък, ще чуват известието: Телефонът на клиента е изключен или отвън обсег.

Със закриването му се поставя и завършек на проклятието на осмиците.

Злокобна орис застигна всеки един от притежателите на съдбовния номер. Всички негови притежатели до един са мъртви, което е изплашило порядъчно платежоспособните клиенти на компанията, които отхвърлят да се изръсят за номер с идентични числа.

Съгласно цените на оператора всеки може да си закупи номер с идентични числа, стига да е подготвен да заплати такса в размер на 3000 лв.. Сумата за владеене на деветте осмици обаче била закрепена на 30 000 лева.

Първият притежател на номера е бил първият общоприет шеф на Мобилтел Владимир Грашнов. Той не съумява да му са нарадва, тъй като скоропостижен рак го отнася в гроба на 48 годишна възраст.

По-късно се появиха спекулации с повода за гибелта на Грашнов, като мнозина показаха подозрения, че той е бил токсичен с радиоактивен изотоп от негов съперник, само че тази версия по този начин и не беше потвърдена.

 Осмица

Злокобните осмици на Грашнов се наследяват от от картофения необут Константин Димитров – Самоковеца, който по-късно е разстрелян показно пред магазин за диаманти в Амстердам, където е на екскурзия с любовницата си.

След неговата гибел номерът минава в ръцете на столичния предприемач Константин Дишлиев. В продължение на две години Дишлиев дава отговор на този номер, до момента в който убиец не изстрелва 10 патрона в тялото му, когато Дишлиев напуща ресторант в центъра на София.

Проклятието на осмиците взима следващата си жертва в лицето на сенчестия предприемач, разследван за пране на над 2 милиона евро.

Няколко години по-късно майката на Дишлиев Йорданка Запрянова също е разстреляна в дома си, като причинителите и на двете изтезания по този начин и не са разкрити.

Вакантният номер с девет осмици става владеене на неназован столичен хитрец. Три месеца след взимането на номера брачната половинка му се разболява тежко от рак и той взема решение да спре да го употребява.

В продължение на няколко години той стои блокиран, след което е взето решение да бъде закрит.

 Смърт

Защо този телефон носи злощастие на притежателите си се питат мнозина. В китайската нумерология цифрата 8 е знак на триумф и благополучие. Но тази цифра е обвързвана и с изплащането на кармични задължения от минал живот.

Смята се, че хората, чието персонално число е осмица, са белязани по някакъв метод от гибелта, тъй като съгласно астрологията това е цифрата на Сатурн.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР