Един от най-известните световни астролози Пол Глоба обясни, че именно

...
Един от най-известните световни астролози Пол Глоба обясни, че именно
Коментари Харесай

Черен зодиак: Две зодии ще загубят нещо важно до края на май

Един от най-известните международни астролози Пол Глоба изясни, че точно след разчитане на небесните данни, е станало ясно, че 2 зодиакални знака ще претърпят доста тежка загуба до края на месец май.

Водолей

Според Пол Глоба представителите на този зодиакален знак ще бъдат изправени пред редица провокации. Трудностите е бъдат както в персоналния им живот, по този начин и в работата им. За да избегнат по-големите проблеми е добре Водолеите да опитат да поддържат връзка повече със фамилията и приятелите си. „ Внимавайте какво казвате, с цел да не обидите инцидентно някой от тях ”, декларира астрологът.

Според него самотният Водолей би трябвало да бъде доста деликатен тъй като в средата му ще има човек, който ще се интересува единствено и само от парите му, а не от дуата. Бъдете нащрек.

Телец

В самото начало на месеца всичко за вас е било наред. Особено що се отнася до събитията в работен проект. Колкото повече обаче наближава краят на май, проблемите ще стартират да се зараждат, а шансът просто ще ви обърне тил.

Телците ги чакат огромни неприятности на работното място, както и различия с околните. Експертът предлага никой от представителите на този знак да не си разрешава да взима прибързани решения, тъй като тогава ще съжалява.

„ По природа вие от време на време си позволявате да не обмисляте детайлите и да не планирате, само че в този момент е добре да вършиме точно това, с цел да не съжалявате безпределно доста по-късно ”, съобщи Пол Глоба.

Източник: jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР