Един от най-известните американски пулмолози – д-р Пиер Кори заяви,

...
Един от най-известните американски пулмолози – д-р Пиер Кори заяви,
Коментари Харесай

Експерт: Абсурдно е здравните агенции да са против лекарство, което може да сложи край на пандемията

Един от най-известните американски пулмолози – доктор Пиер Кори съобщи, че няма подозрения по отношение на ефикасността на Ивермектин в борбата с ковид. Специалистът е член на Американския съюз за незабавна помощ на първа линия против коронавирус.

„ Има единствено куп доказателства, подкрепящи потреблението му и той се употребява дейно в доста елементи на света, само че това лекарство съставлява опасност за фармацевтичната индурстрия и най-големите финансови ползи в света, които можете да си визиите “, разяснява лекарят пред newstalk.com, представен от kmeta.bg.

Според него, в случай че се признае ефикасността му при лекуване на ковид, а също и превантивното му деяние, ще се случат три съществени неща: незабавната и ненапълно наложителна имунизация няма да е нужна, съмнението към имунизациите ще се усили и няма да има потребност от нови антивирусни медикаменти, които се създават сега.

Американската администрация по храните и медикаментите (FDA), Европейската организация по медикаментите (EMA) и Световната здравна организация (СЗО) предизвестиха, че не са извършени задоволително изследвания на Ивермектин, които да му разрешат да се употребява против коронавирус.

Д-р Кори дефинира тези констатации като „ неуместни “ и упрекна организациите, че съзнателно подвеждат. Той сподели, че са напраювени 60 следени изследвания с ивермектин, 30 от които са били с пациенти на инцидентен принцип.

„ Резултатите демонстрираха голямо понижаване на смъртността, хоспитализацията, времето до цялостно възобновяване и времето до изчистване на вируса “, изясни той.

Д-р Кори добави, че Ивермектин не е сурогат на имунизациите, само че може да се употребява паралелно в страни с високи равнища на имунизация и като евтина опция в страни, които са с ниски доставки на ваксини.

„ Нашата цел е да накараме организациите да дават повече информация за Ивермектин, само че това е съвсем невероятно. Съжалявам, че би трябвало да кажа това, само че би трябвало да го знаете – множеството от здравните организации са подвластни “, приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР