Един от най-интересните приятелски мачове за вечерта между Англия и

...
Един от най-интересните приятелски мачове за вечерта между Англия и
Коментари Харесай

Италия измъкна равен срещу Англия след намесата на видеоповторенията

Един от най-интересните другарски мачове за вечерта сред Англия и Италия приключи без победител. Двата тима не се победиха на " Уембли ", а крайният резултат беше 1:1. Селекцията на Гарет Саутгейт направи добър мач и сподели отлична физическа подготовка, само че позволи обичайните си недостатъци в отбрана.

Джейми Варди откри за " Трите лъва " през първата част, а три минути преди края на постоянното време Лоренцо Инсине вкара от дузпа. Наказателният удар беше отсъден, откакто беше изгледано видеоповторение.

В началните минути на " Уембли " Италия изглеждаше като малко по-острият тим. Четирикратните международни първенци сътвориха отлична опция за Чиро Имобиле, само че нападателят се засуети и не насочи удар, макар че беше самичък в наказателното поле.

Англия откри резултата посредством Джейми Варди в 26-ата минута. Нападателят на " Лестър " получи прекрасен пас от Джеси Лингард и с доста мощен удар не остави шансове на Джанлуиджи Донарума.

 Варди открива резултата.
© Reuters

Варди открива резултата.

През втората част Англия продължи да бъде по-добрият тим и Окслейд-Чембърлейн беше покрай нов гол. Неговият удар обаче беше избавен от Донарума.

Последва поредност от смени, а след тях Италия взе самодейността. В заключителните 15 минути " Скуадра адзура " беше по-активният тим, с помощта на Лоренцо Инсине. Нападателят беше покрай гол, само че изстрелът му от фаул мина до гредата.

 Дениз Айтекин изгледа обстановката за дузпата и тогава уточни бялата точка.
© Reuters

Дениз Айтекин изгледа обстановката за дузпата и тогава уточни бялата точка.

В 87-ата минута Федерико Киеза падна в наказателното поле след конфликт с Джеймс Тарковски и Ашли Йънг. Съдията Дениз Айтекин употребява технологията за видеоповторения и откакто се увери, че фаул има, уточни бялата точка.

Изстрелът на Инсине беше безмилостен и по този начин Италия измъкне еднакъв резултат. Това беше и първи гол, който Англия позволи след серия от 624 минути.

" Скуадра адзура ", която не се класира на международното състезание е без победа от 9 октомври 2017 година След това отборът загуби от Швеция и Аржентина и записа равенства с " Тре кронур " и Англия.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (27)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР