Един от най-емблематичните телевизионни тандеми — Зуека и Рачков -

...
Един от най-емблематичните телевизионни тандеми — Зуека и Рачков -
Коментари Харесай

Димитър Рачков смени Зуека с актьор от Шоуто на Слави

Един от най-емблематичните телевизионни тандеми — Зуека и Рачков - се раздели. Спокойно, единствено за малко, а може би не...

Актьорът Димитър Рачков ненадейно смени колегата си, с който ходеше по участия. Сега до него застана сътрудника му Краси Радков, написа hotarena.net.

Двамата обикалят дружно по участия и даже одобряват предложения в обществените мрежи за посещение и взаимни представления.

Комедийните артисти, които и в живота са положителни другари, инцидентно се засекли на частно празненство и почнали да си описват вицове и да си допълват приказките. Срещата се трансформирала в шлагер, а хората се превивали от смях на осъществяванията им. Малко след края на шоуто, Рачков и Радков седнали на по бира и решили, че могат да се пускат и различен път дружно по участия.



Въпреки че работят в конкурентни излъчвания и малките екрани, двамата се сработили доста добре. Те даже се шегували, че ще открият своя компания, която ще нарекат „ Двете мечки”, по образеца на тази, която сътвориха Карамазов, Вергов и Захари Бахаров - „ Трите мечки”.

Двамата се съгласили, че концепцията в действителност си заслужава и когато работата им намалее, ще трансфорат приказките на маса в действителност.

Според клюкарския уебсайт, най-потърпевш от появяването на новото дуо наподобява Васил Василев-Зуека. Доскоро той ходеше на всички места по участия с Рачков и печелеше положителни пари.

Не е ясно също и по какъв начин Слави Трифонов ще одобри раждането на този нов дует. Всеизвестно е, че водещият не гледа с положително око на самоинициативите на подчинените си и желае да държи всичко под надзор.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР