Един от най-доверените хора на Маги Халваджиян - Димитър Рачков,

...
Един от най-доверените хора на Маги Халваджиян - Димитър Рачков,
Коментари Харесай

Обрат! Рачков и Халваджиян разделени в съдбовен момент

Един от най-доверените хора на Маги Халваджиян - Димитър Рачков, отсвири рождения ден на брачната половинка на продуцента. В края на седмицата стилистката Кремена подвигна героичен и гръмък ваучър за 54-ата година от своето раждане. Мястото, несъмнено, бе фамилното заведение в идеалния център на София.

Плеяда от звезди се стече на купона, за който ще се приказва дълго. Първоначално гостите са посрещани в градина, където пийват обичайния коктейл и гризват по някоя хапка. А по-късно се запътват към нощния клуб, където е същинското празненство.
-->
Госпожа Халваджиян се барна с шармантна цветна рокля и воали като същинска хипарка. Кремена е доста пъстра и свежа, а годините, които навършва, въобще не й личат. Като една същинска рожденичка обичаната на продуцента Маги е най-дейна в купона и справедливо е център на вниманието. Мъжът й пък залага на розова риза от лен, а в разгара на вечерта ръкавите на водещия към този момент са навити от жегата на дансинга, писа " България Днес ".

От най-близките на фамилия Халваджиян обаче липсва Димитър Рачков. Дали комикът е на почивка, или е ангажиран с работни задължения, по този начин и не излиза наяве. Ала единствено водещият не бе видян за разлика от други известни персони, измежду които някогашната му Мария Игнатова, сътрудника му Геро, оперният артист Юлиан Константинов, водещата Гала и още, и още все известни персони. По принцип Рачков постоянно почита мотива на който и да е семейството, само че този пък по незнайни аргументи отсъства.

На рождения ден на госпожа Халваджиян участва и леко позабравеният Димитър Станчев. Продуцентът на паметното шоу " Невада " от години не се бе появявал на светско събитие. Естествено, водещият обстойно и нашироко поговори с откритието си Гала. Именно от викторината кариерата на русокоската в малкия екран потегли нагоре. Водещата бе с обичания си Стефан. Двамата вършиха компания на друга известна двойка - Мария Игнатова и брачна половинка й Ивайло Цветков-Нойзи. Журналистът и господарката на ефира се прибират от морето особено с цел да честват с положителната си другарка Кремена.

Кулминацията на вечерта бе, когато другият приближен човек на Маги Халваджиян - Геро, се качи на сцената. Водещият на съвсем всички излъчвания на продуцента хвана микрофона и запя безконечни шлагери, а край него танцуват сексапилните девойки от балета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР