Един от най-добрите зъболекари във Великобритания говори за ужасяващите наранявания

...
Един от най-добрите зъболекари във Великобритания говори за ужасяващите наранявания
Коментари Харесай

Ужасите на денталната медицина „Направи си сам“ струват на NHS, тъй като пациентите изтръгват собствените си зъби и поставят корони със суперлепило

Един от най-хубавите зъболекари във Англия приказва за ужасяващите пострадвания на устата, които лечебните заведения поправят на пациенти, принудени да изтръгнат личните си зъби.

Ново национално изследване измежду зъболекари демонстрира, че 82% лекуват ужасни случаи на зъболечение „ направи си самичък “.

Том Тейър е болничен съветник в Ливърпул и дава отговор за оправянето с най-сложните проблеми с оралното здраве в този момент заливат NHS. Зъболекар от 43 години, той се пенсионира през 2019 година, преди да се върне на фронтовата линия малко преди рецесията с Covid-19.

Освен хората, които изтръгват зъбите си – оставяйки части зъб в цялостните си с гной венци – той е лекувал пациенти, които са имали назад залепени корони и споделя, че клиниките изпращат пациенти за проби за предозиране, защото са приемали прекалено много болкоуспокояващи.

Той сподели: „ Понякога виждаме пациента незабавно, а от време на време може да е седмица или месец по-късно. Те изпитват непрекъсната болежка и не могат да се хранят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР