Един от най-добрите уролози в България - проф. д-р Димитър

...
Един от най-добрите уролози в България - проф. д-р Димитър
Коментари Харесай

Проф. Димитър Шишков в листата на ГЕРБ от гражданската квота

Един от най-хубавите уролози в България - проф. доктор Димитър Шишков, е включен в листата на ГЕРБ за Общинския съвет. Бившият народен представител от Реформаторския блок е част от гражданската квота. За известни пловдивчани, които не са членове на ГЕРБ, в листата са отредени три места. Очаква се описът с претендентите за общински съветници да бъде утвърден през днешния ден на съвещанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ в столицата.

Листата се води от претендента за кмет Здравко Димитров. След него на челните места са подредени настоящите районни кметове Костадин Димитров, Георги Стаменов и Димитър Колев, които ще се борят за нови мандати в " Тракия ", " Централен " и " Западен ". Следват ги шефовете на общинските предприятия " Чистота " и " Градини паркове " Иван Стоянов и Стоян Алексиев, които пък са претенденти на ГЕРБ за кметове на " Източен " и " Северен ". Не е ясно дали в листата попада Костадин Язов, който пък ще съставлява партията в борбата против Борислав Инчев от Вътрешна македонска революционна организация в регион " Южен ".

От знаковите имена в настоящия състав на Общинския съвет отпадат ръководителят на групата на ГЕРБ Радослава Ташкова и шефът на ВиК-Пловдив Спартак Николов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР