Един от най-добрите телевизионери–Виктор Николаев, за трети път отказва брак

...
Един от най-добрите телевизионери–Виктор Николаев, за трети път отказва брак
Коментари Харесай

Виктор Николаев три пъти отказва брак

Един от най-хубавите водещи –Виктор Николаев, за трети път отхвърля брак с обичаната си Людмила Железова, научи HotArena .

Това станало малко преди коледните празници. 38-годишния публицист за трети път споделил „ Не, нямаме потребност от брак ” на спътницата си, която също е журналистка.

„ Извадих шанс с нея и няма да се уморя да й го дублирам. Тя знае какъв брой я оценявам, въпреки към момента да нямаме автограф в гражданското. Връзката ни е толкоз хубава, че чак ме е боязън да не я урочасаме с тези детайлности ”, изяснява Виктор.

Людмила остави кариерата си в БНР поради Николаев, само че в никакъв случай не е съжалявала поради това. През 12-те години взаимен живот точно тя е главата на фамилията и пази обичания си от всевъзможни грижи и паники.

За да не обиди обичаната си, Николаев пази в загадка и фактът, че половинката му е с 10 години по-голяма от него. Само най-близките знаели истината, че Людмила два пъти му е предложила брак, само че новинарят всякога й отказвал.

„ Така е, даже го направих за трети път, само че това са интимни неща ”, споделя Николаев, написа „ България през днешния ден ”.

Първото предложение спътницата му направила, когато разкрила, че е бременна. Събрали се да живеят под един покрив след четвъртия месец от бременността й. Тогава Виктор отклонил предлагането, като настоял да изчакат до раждането.

След раждането й обаче не отворил и дума по въпроса. 5 години по-късно Людмила още веднъж предложила брак, само че и този път Николаев споделил „ Не ”. „ Дара е нашата халка. Нямаме потребност от друга ”, философствал водещият.

С амо преди няколко месеца, точно на Коледа, Виктор за трети път споделил „ Не ” на обичаната си. Но този път направи ангажимента, че с ледващия път той ще е дейната страна с предлагането.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР