Един от най-добрите пазарджишки ортопеди – д-р Иво Тодоров бе

...
Един от най-добрите пазарджишки ортопеди – д-р Иво Тодоров бе
Коментари Харесай

Трагедия! Цяла България се моли за медицинското светило д-р Иво Тодоров, пострадал е при зверско ПТП

Един от най-хубавите пазарджишки ортопеди – доктор Иво Тодоров бе откаран преди минути в противошоковата зала на МБАЛ- Пазарджик.
51-годишният доктор е потърпевш доста съществено при злополука на бул. „ Мария Луиза “, на метри от заведението „ Ескейп “ в регионалния център, видя кореспондент на „ Марица “. Инцидентът е станал преди към час.
Лекарят се движел с мотоциклета си по бул. „ Мария Луиза “, от моста на Лютата към тогавашния блок „ Хеброс “. На към 50 метра от светофара той подхванал маневра за изпреварване на сив VW Golf. В този миг лидерът на лекия автомобил завил наляво за паркинга зад „ Ескейп “ и последвал конфликт с мотора на доктор Тодоров. Тепърва ще се прецизира дали е имало сигнализация на Golf-a за завоя наляво, разясниха пред „ Марица “ от полицията.
Пристигналият доста бързо на мястото на злополуката медицински екип откарал незабавно доктор Иво Тодоров в Спешния център на МБАЛ – Пазарджик.
В момента на мястото на случая продължава да има полиция, тече оглед. Там са и представители на мото клуб „ Boys of Hell “, чийто член от години е потърпевшият доктор. Движението на транспортни средства не е лимитирано.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР