Един от най-добрите оратори в парламента - зам.-шефът на ПГ

...
Един от най-добрите оратори в парламента - зам.-шефът на ПГ
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Йордан Цонев спря интервютата

Един от най-хубавите оратори в Народното събрание - зам.-шефът на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев, е спрял да дава изявленията. Новината пристигна след диалог на депутата с кореспондент от Lupa.bg, изискал изявление по настоящи тематики от публичния и политическия живот у нас, измежду които разнобоят в управническата коалиция.

„ Много скърбя, не вземам участие в медии от два месеца по свое предпочитание, тъй че няма да вземам участие и при вас”. Така Йордан Цонев общително отклони поканата на Lupa.bg за изявление.

Само преди дни от трибуната на Народно събрание депутатът разкритикува кабинета за закъснелите антиинфлационните ограничения, които нямат фокус и не дават отговор на обстановката, в която се намира сега страната.

Според заместник-председателя на ПГ на Движение за права и свободи липсват ограничения в селското стопанство в изискванията на международна продоволствена рецесия, липсва и разговор с опозиционните партии.

„ Най-лошо усещане в тези ограничения ни прави отсъствието на селското стопанство, което би трябвало да бъде най-ясно застъпено”, съобщи Цонев. По думите му в Испания, Италия, Германия има големи пакети, ориентирани предпочитано към бранша.

Не е загадка, че доста от гласоподавателите на Движението за права и свободи са ангажирани точно в този бранш на стопанската система.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР