Един от най-добрите български треньори по волейбол Пламен Константинов гостува

...
Един от най-добрите български треньори по волейбол Пламен Константинов гостува
Коментари Харесай

Константинов пред Block Out: Исках Шопов в Локо още преди година! Сега той работеше в цех за бои

Един от най-хубавите български треньори по волейбол Пламен Константинов гостува във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out .

Бившият селекционер на България, който изведе Локомотив (Новосибирск) до първа историческа купа на Русия разяснява привличането на Петър Шопов за негов асистент през новия сезон.

“Винаги съм се опитвал да давам късмет на българи в тимовете, които управлявам. С Георги Петров, Венислав Наумов и Петър Шопов съм работил дружно в националния тим на България. Те са чудесно готови и са същински професионалисти”, съобщи Пламен Константинов в предаването Block Out на Sportal TV и Sportal.bg.

“Исках да привлека Петър Шопов в Локомотив още преди една година. Тогава в клуба нямаше свободно място, нямаше средства за нов човек. На полусезона отново желаех да го взема при мен в Новосибирск, само че той стартира работа в Добруджа 07 (Добрич). Сега преди да се разберем да ми стана асистент в Локомотив разбрах, че е работил в завод за бои… Та той е треньор с 20 години опит. С по-голям треньорски опит е и от мен. Има по-големи познание и благоприятни условия от 99% от всички треньори в България и му се постанова да работи в завод за бои, с цел да изхранва фамилията си… Ужас!
 Още един българин в Локомотив (Новосибирск)
Та, Петър Шопов е работил в доста клубове в България като старши треньор и като асистент треньор в националните тимове за дами и мъже. Има неповторим опит и знания за волейбола! В България треньорската специалност е срамна. Има хора с деца, които работят за по 300-400 лв. и би трябвало да работят на 2-3 места. А ние чакаме да се случат някакви чудеса. Не може у нас президентите да подреждат на треньорите кой да играе, и кой не. Да слуша състезателите, а не треньора на тима. Тук нещата са тотално объркани”, добави старши треньорът на първенеца на Русия в предаването Block Out на Sportal TV и Sportal.bg.
 Пламен Константинов в студиото на Спортал @@@

През новия сезон Петър Шопов ще размени Ярослав Антонов като асистент на Пламен Константинов в Локомотив (Новосибирск).  Пламен пред Sportal.bg: В Зенит (Казан) би трябвало да са щастливи от среброто (видео)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР