Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов написа гневен пост

...
Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов написа гневен пост
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Да сложиш Насар и Нургюл зад успехи при юношите е адски смешно

Един от най-хубавите български плувци Антъни Иванов написа ядосан пост в своя формален Фейсбук профил след церемонията по връчването на премиите от анкетата " Спортист на годината на България ".

Неговата реакция идва, откакто сътрудника му Петър Мицин стана състезател №3 на България, а неговият ментор Николай Вакареев бе определен за " Треньор на България " за миналата 2023 година.

Вакареев е някогашен персонален треньор на Антъни Иванов, като под негово управление спортистът реализира едни от първите си триумфи в плуването. Двамата обаче сега не поддържат положителни връзки, като Иванов не един път си е разрешавал остри думи против някогашния си ментор в общественото пространство.

Ето и какво написа Иванов:

“Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад триумфи при юношите е пъклен смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината” е меко казано смешно още повече по-късно, което се случи на Европейското Първенство.

Най-интересното е за какво като избираш треньора не избираш и състезателя? Значи 2021г. Два пъти 4-ти на Екологичен потенциал, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на Екологичен потенциал и 1 на СП) не бяха задоволителни за 10-ката, а в този момент трофеи при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един подправен “световен рекорд”? Това не е ли двоен стандарт? Ще ви ги подсещам тези неща доста скоро и ще задавам тези въпроси обществено доста скоро.

После не се сърдете като ви споделям, че всичко това е един огромен ЦИРК и ще го видите доста скоро, само че недейте да пренебрегвате триумфите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги публицисти.”

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР