Един от най-често срещаните въпроси е Какво крият жените? Кои

...
Един от най-често срещаните въпроси е Какво крият жените? Кои
Коментари Харесай

Какво крият жените от мъжете?


Един от най-често срещаните въпроси е Какво крият дамите? Кои са нещата, за които не споделят на никого. Ами, има няколко такива неща и през днешния ден сме ги изброили тук:

1. Проверяват някогашните
Всяка жена го прави, без значение по кое време е настъпила раздялата. Не е чак подобен проблем. Единственият претекст зад това от време на време е чисто любознание. Мъжете също го вършат.

2. Хигиената
Когато стане въпрос за това, девойките могат да бъдат малко мързеливи. Да си го кажем почтено, множеството дами чистят и подреждат, когато към този момент заживеят с мъж. Подобно е и с персоналната хигиена. Понякога просто нямаш сила да си миеш косата всеки ден.

3. Парите
Не всички дами ги притегля концепцията за екзотична среща и скъпо Ламборгини. Единственото нещо, което в действителност има значение, е мъжът да има постоянна работа и финанси. Всеки желае да има до себе си сътрудник, на който да може да разчита.
Жените имат потребност от сигурност, непоклатимост и наслада.

4. Децата
Много девойки откачат когато чуят „ Нека си имаме деца “. Бременността не е нещо елементарно. Да носиш дете в утробата си 9 месеца е тежък развой. Когато една жена е сигурна, че желае и може да стане майка, ще ви показа желанието си сама.

5. Лъжите и извиненията
Никой не обича да го лъжат, само че дамите изтръпват при мисълта, че мъжът до тях може да ги лъже. Бъдете почтени и откровени с дамата до себе си, тъй като тя може да прикрива по какъв начин в действителност се усеща.

6. Полагат много старания, с цел да наподобяват добре за колегата си
Ако не бяха мъжете, дамите щяха да си стоят в комфортните пижами 24/7. Но дамите обичат да поставят старания, с цел да наподобяват добре за половинката си и какъв брой ужасно е чувството, когато той в действителност го вижда.

7. Наистина ли са съгласни?
Жените не са луди по всяко едно предложение, което мъжете вършат.
Мъже, има мъжки неща, които може да вършиме единствено с приятелите си. Да, дамите се интересуват от това, което ви вълнува, тъй като желаят да прекарват повече време с вас и ви обичат. Но няма по какъв начин да харесват всичко, което вие харесвате. Да, една жена би отишла с вас на футболен мач един път – два пъти, само че това е. Не насилвайте нещата. Жените не постоянно са съгласни да ви съпровождат на всеки мач, колкото и да ви обичат.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР