Един от най-богатите хора на планетата и сочен от редица

...
Един от най-богатите хора на планетата и сочен от редица
Коментари Харесай

Бил Гейтс прогнозира, че до идното лято пандемията ще е приключила

Един от най-богатите хора на планетата и апетитен от редица тайни теории за злобен талант -  Бил Гейтс , предвижда значителен спад на новозаразените през лятотото, като съгласно него тогава ковид ът ще бъде с мащаба на грип.

" Смъртността от ковид и общите равнища на заразяване може да доближат междинните за сезонния грип до идващото лято, при изискване, че няма нови, по-опасни варианти ", сподели той.
  
На фона на развиването на естествения имунитет, имунизацията, появяването на нови медикаменти " смъртността и заболеваемостта би трябвало да спаднат внезапно ", счита Гейтс. Той предвижда, че " при липса на нови варианти доникъде на идната година тези числа може да доближат сезонни данни за грип ". 
 
Гейтс прикани " международната общественост да работи интензивно за очистване на ковид а, с цел да понижи опасността от нови пандемии ".
 
Основателят на Microsoft показа, че чака с неспокойствие светът да се " оправи с провокациите, свързани с доставката на ваксини против ковид през идната година ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР