Един от най-близките хора на руския президент Владимир Путин -

...
Един от най-близките хора на руския президент Владимир Путин -
Коментари Харесай

Единственият човек, който си говори на „ти“ с Путин, е бесен от случващото се в Украйна

Един от най-близките хора на съветския президент Владимир Путин - Юрий Ковалчук, е неудовлетворен от протичащото се в Украйна и загубите на съветската войска, съобщи организация УНИАН.

Руският предприемач, главен акционер и някогашен началник на борда на шефовете на банката " Россия " Юрий Ковалчук ​​(наричат ​​го „ персоналния банкер на Путин “) изрази противоречие с дейностите на съветското министерство на защитата, сподели в изявление за съветския политолог и журналист Андрей Пионтковски.

Според него предприемачът е единственият, който приказва с съветския водач на " ти ". " Той е човек, който е доста непосредствен до Путин и единственият човек, който има въздействие върху него “, съобщи Пионтковски. Ковалчук е изразил несъгласието си с командването и ръководството на войските.

Пионтковски счита, че Ковалчук ​​не е подлагал на критика персонално президента, а военното командване на РФ. Бизнесменът е " мозъкът " на акцията за изчистване името на главата на Руската федерация и обвинение на генералите (за военните неуспехи в Украйна).

По-рано американският вестник The Washington Post, базирайки се на данни от разузнаването, заяви, че неотдавна човек от най-близкото обграждане на Владимир Путин е изразил непосредствено противоречие с съветския президент за воденето на войната против Украйна. На 21 септември Путин разгласи частична военна готовност във федерацията поради големите загуби на армията му на украинска земя във войната, която Русия стартира непредизвикано на 24 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР