Един от миноритарните акционери в Левски - Тръст Синя България

...
Един от миноритарните акционери в Левски - Тръст Синя България
Коментари Харесай

Тръст Синя България отново скочи срещу Спас Русев

 Славиша Стоянович е гласен за селекционер на Латвия  Красимир Иванов: Знам какво има да заплаща Левски, имаме съглашение с Национална агенция за приходите
Един от миноритарните акционери в Левски - Тръст " Синя България " прави оценка като извънредно незадоволителни спортните резултати на " сините " през 2018 година.

Според сдружението главен провинен за обстановката на " Герена " е притежателят Спас Русев. Обвиненията към предприемача са в невъзможността му да се оправи със структурирането на столичния гранд, балансирането на бюджета и преодоляването на работните процеси.

Ето и съобщението на Тръста:

" Тръст " Синя България " прави оценка като извънредно незадоволителни спортните резултати на ПФК Левски АД през 2018 година.

Смятаме, че те се дължат напълно на определения от мажоритарния притежател господин Спас Русев метод на ръководство и невъзможността му да се оправи със структурирането на клуба, балансирането на бюджета и преодоляването на процесите от ежедневната работа, които в последна сметка рефлектират върху резултатите на тима. Заради това считаме, че едноличното ръководство би трябвало да води и до еднолична отговорност за резултатите.

Като съществени проблеми през 2018 година можем да отчетем:

- закъсняла или изчезнала административна и спортна реформа;

- невъзможността да се попълни основен пост като състезателен директор;

- слаба трансферна политика, чийто резултат е безценен тим с минимални резултати;

- раздут щат на първия тим, който пречи на естествената подготвителна активност и натоварва бюджета на клуба;

- липса на качествени попълнения от юношеската школа на клуба.

Като градивен сътрудник на мажоритарния акционер, ние считаме, че единственият път за Левски е да се реализира обявената към този момент структурна промяна. Тя би трябвало да започва с назначение на изпълнителен шеф със съответните пълномощия, отговарящи на позицията.

Вярваме, че при отклоняване от тази посока, както и от постигнатото съглашение през лятото на 2018 година сред Тръст " Синя България " и господин Спас Русев, единственият съответен ход от наша страна като миноритарен акционер ще бъде привикване на изключително общо заседание на клуба с дневен ред, който ще разреши на стотиците акционери в клуба да зададат ясна и безапелационна тенденция за ръководството на ПФК Левски ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР