Един от любимците на феновете на Ботев Пловдив – Димитър

...
Един от любимците на феновете на Ботев Пловдив – Димитър
Коментари Харесай

Един от любимците на бултрасите за Неделев: Предателите не си тръгват със сълзи

Един от любимците на почитателите на Ботев Пловдив – Димитър Тонев, който сега играе като преотстъпен в Пирин Благоевград, се обърна прочувствено към Тодор Неделев в обществените мрежи след прехвърлянето на национала в Лудогорец.

„ Благодаря ти, Тодор Неделев!

Благодаря ти за тези 289 мача за Ботев, благодаря ти за тези 84 гола за Ботев, благодаря ти за тези 91 асистенции за Ботев, благодаря ти за Купата и за Суперкупата, благодаря ти за страстите в евротурнирите, благодаря ти за незабравимите мачове на „ Колежа “, благодаря ти за гола от центъра, благодаря ти, че 10 сезона си призрачен сън за „ черно-белия “ почитател... и отново ще бъдеш!

Благодаря ти, че възпламени няколко генерации поред, толкоз доста деца по „ жълто-черната “ концепция. Никой не може да ти отнеме прозвището „ легенда на Ботев “, тъй като се подреди до имена като Чико, Петьо Зехтински, Коце Костадинов, Бенкса, Хозово, Хвойна, Тумби, Пачев, Вичев, Младенов, Пашев и други

А тези, които те нарекоха „ изменник “ и се обърнаха против теб, те предадоха първо себе си и същите тези ще те приветстват първи, когато се завърнеш в Ботев... на „ Колежа “. Предателите не си потеглят със сълзи, предателите не отхвърлят безчет неустоими предложения от топ клубове, с цел да останат правилни, тъй като аз не се сещам за подобен футболист, изключително в България. Предателите си потеглят първи, когато времената, през които ти мина, станат сложни за клуба. Но знай, че има и доста, които са зад теб и ще те поддържат постоянно.

Желая ти триумф, брат, и да си здрав. Покажи какво можеш! БОТЕВИСТ ЗАВИНАГИ! “, написа Димитър Тонев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР