Един от лидерите в хранителната индустрия у нас - Монделийз

...
Един от лидерите в хранителната индустрия у нас - Монделийз
Коментари Харесай

Монделийз България има нов търговски директор

Един от водачите в хранителната промишленост у нас - " Монделийз България ", има нов търговски шеф. Това е Лилия Борисова, която застава на поста от 1 септември.

Преди да стане търговски шеф на българското сдружение тя дава отговор за продажбите на компанията в Сърбия и Босна и Херцеговина.

Борисова е част от екипа на групата Mondelez от 14 години. Като търговски шеф на " Монделийз България ", тя се причислява и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика.

" Радвам се, че още веднъж мога да съм част от българския екип и да спомогна за развиването на бизнеса на Монделийз на пазара. Ще работя за надграждането и позиционирането на нашите артикули, следвайки представянето, което имаме световно ", показва новият шеф по продажбите в българското сдружение.

Компанията у нас е част от групата на Mondelez International в Югоизточна Европа, дружно с Румъния и страните от Източна Адреатика. Генерален управител на районния хъб е Ивайло Найденов.

Групата е международен водач в региона на хранителната промишленост, като развива активност в над 150 страни в света. Нетните ѝ доходи за 2018 година възлизат на 26 милиарда $. Сред най-популярните ѝ марки са Oreo, Milka и Toblerone.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР