Един от лидерите на Левски през есента Васил Панайотов даде

...
Един от лидерите на Левски през есента Васил Панайотов даде
Коментари Харесай

Васко Панайотов: Роси иска само да му вярваме

Един от водачите на Левски през есента Васил Панайотов даде обстойно изявление във връзка подготовката на отбора за пролетта, както и показа какви са упованията му за идните мачове.

- Имал ли си по тежка подготовка до момента?
- Досега не съм имал по-тежка подготовка. Няма място за недоволства и вайкания, пристигнали сме да работим, значимото е изпълняваме напътствията на треньора, да сме добре готови физически, защото ни чака тежка пролет.

- С тичането нямаш никакъв проблем, понасяш добре натоварванията?
- Чувствам се добре, само че въпреки всичко би трябвало да надграждам още доста, в идващите две седмици ще виждам да направя това, което желае от мен треньорът.

- Очакваше ли с идването ти в Левски да се превърнеш в съществена фигура, корав титуляр, най-малко в този момент е по този начин?
- Не съм очаквал, само че пристигнах с мисълта да работя, ще давам максимума от себе си за Левски, крепко съм стъпил на земята, че би трябвало да работя още, защото аз имам условия към себе си и по този начин както приляга за клуб като Левски.

- След загубата от Хибърниънс с 0:3, доста рецензии напълно разумно към Левски, изглеждаше много сломен, беше много печален, освен ти, и другите футболисти, мъчно ли се преглъщат такива загуби и канонадата след тях?
- Да, мъчно се преглъщат. Целият тим бяхме възмутени от самите нас. Ние сме Левски, не приляга да губим от отбор като Хибърниънс, не че ги недооценявам. Първи мач за годината беше, тежки физически натоварвания, не че се окайвам и извинявам. Надявам се, да стават по-добре нещата в идващите срещи.

- Треньорът сподели ли ви нещо след първите два мача или както сподели пред медиите, че в контролите не го интересуват резултатите?
- Просто той желае да имаме вяра в него и неговите способи на работа, в случай че имаме вяра в него, той е сигурен, че ще реализираме резултатите, които прилягат на клуб като Левски.

- А вярвате ли в тези способи?
- Да, имаме вяра в тези способи, даваме всичко от себе си по време на всяка подготовка.

- Трудно ли се устоят такива тренировки, някои от чисто кондиционните, най-малко съгласно мен, наподобяват съществени?
- Не е мъчно, това ни е работата, не се оплакваме, това е за нас, пролетта ще е по лека за нас.

- Лятото изтича договорът ти с Левски, ще се бориш ли за нов договор?
- Ще играя всеки мач, ще се боря за това нещо, в случай че управлението сметне, че съм необходим на тима, аз съм с отворени прегръдки да остана в тима, който ме е основал.

- Личи ти, че Левски е специфичен за теб и в играта, и в държанието. Левскар си си, това в каква степен ти оказа помощ да се утвърдиш в клуба?
- В огромна степен, знам какво е Левски, знам по какъв начин възпитават тук, бил съм в школата на Левски, знам по какъв начин стоят нещата, веселя се, че мога да нося и фланелката на първия тим на Левски.

- Много чужденци има в тима, има ли добра връзка сред вас?
- Не мисля, че може да има някакво разделяне, колективът е добър, близо месец сме тук, всеки един ден се сплотяваме още повече.

- Имате почивни дни, някои от футболистите ще си тръгнат, ти ще тренираш ли изключително, или ще си починеш?
- Мисля да си умря малко, да прегледам Малта и ще очаквам да стартират тренировките.

- Предстои забавна серия с ЦСКА, за купа, за състезание, мислите ли ги и вие, или е прекомерно надалеч?
- Твърде надалеч е още, мислим да се подготвим на най-много, знаем, какво ни чака пролетта, би трябвало да стигнем максимума от това, което желае треньорът. Като стартират формалните мачове да сме на 100 % подготвени и да вземем максимума от всичко.

- В тези мачове, както и в тренировките употребявате скица 4-3-3, има ли значение за теб тази сграда, има ли значение за теб, в каква скица играете или няма значение?
- Не виждам по този метод на нещата, значимо е да се сработваме, мисля, че треньорът ще реши, кое е най-важно за нас, и това е значимото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР