Един от култовите участници в реалити формата за двойки Един

...
Един от култовите участници в реалити формата за двойки Един
Коментари Харесай

Култов участник от Един за друг скри топката на всички в д...

Един от паметните участници в реалити формата за двойки " Един за различен ", скри шапката на Михаил Билалов и всички фенове при присъединяване си в " Стани богат ". Юристът Деян провокира същински възторг и бе на крачка от продобиване на огромната премия.

" Играе необикновено! Това е човек с същински познания ", са част от мненията за играта на Рангелов. Оказва се, че юристът е добре познато лице от дребния екран. Деян е риалити звезда от сантименталното риалити " Един за различен ". 33-годишният правист бе част от първия сезон на формата дружно със своята половинка Божидара.



Двойката бе на крачка от огромния край, но отпадна тъкмо преди него и приключи на влиятелното четвърто място. Мецаните, както бяха познати семейство Рангелови, бяха любимци на публиката. След като се потвърждават като двойка, която е един за различен, мъжът взема решение да ревизира знанията си с обичаната си игра.

Със " Стани богат " Деян израства, само че споделя, че у дома пред дивана е доста по-лесно, в сравнение с стола на благосъстоянието. " От дребен съм почитател на предаването - показа Деян, който, несъмнено, е в студиото с половинката си Божидара. Двамата имат малко момиче – Димана, на три години.

Адвокатът остави безгласен водещия на шоуто Михаил Билалов. Въпреки сложните въпроси Деян сподели забележителна обща просвета и познания. А въпросите до 20 000 лв. съвсем не го затрудниха. Освен правист Деян се занимава и с писане. Той е създател на две книги-игри. С жена си се срещат в интернет. Повече от три месеца поддържат връзка в обществените мрежи, преди да излязат на среща, написа България през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР