Един от известните специалисти по ин витро у нас е

...
Един от известните специалисти по ин витро у нас е
Коментари Харесай

Светило в ин витрото е причинило катастрофа на Тракия под влияние на дрога и алкохол

Един от известните експерти по ин витро у нас е провокирал злополуката на Автомагистрала " Тракия " от неделя, до момента в който е бил под въздействието на опиати и алкохол, когато колата му праща " Бентли " в канавката.

Д-р Иван Сигридов е управлявал колата си - БМВ, с висока скорост по спешната лента на автомагистралата в неделя. 40-годишният доктор застига и удря влизащо в паркинг " Бентли ", ръководено от 31-годишен мъж от самоковското село Бели Искър. При удара бентлито се завърта и излетява в отводнителна канавка. Водачът му за благополучие не е потърпевш.

Според " 24 часа ", доктор Сигридов е карал колата си дрогиран. След злополуката Сигридов е откаран в болница в Стара Загора с фрактура на носа. Там му вършат проби за опиати и алкохол. Оказват се позитивни. Те са посочили съществуване на кокаин в кръвта на доктора, както и 0,79 промила алкохол.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. То е под наблюдението на Районната прокуратура в Чирпан. За в този момент обаче доктор Сигридов не е арестуван, твърдият осведомителни уеб сайтове.

Д-р Иван Сигридов е прочут столичен акушер-гинеколог, който е оказал помощ на стотици дами да се снабдят с чеда. Възпитаник е на Медицински университет - София. Има минали голям брой квалификационни курсове по света. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР