Един от хората, донесли най-голяма радост на испанските фенове, обяви

...
Един от хората, донесли най-голяма радост на испанските фенове, обяви
Коментари Харесай

Един от символите на Испания обяви края с ла фурия

Един от хората, донесли най-голяма наслада на испанските почитатели, разгласи скорошния завършек на кариерата си с националния тим. Това е халфът на Барселона Андрес Иниеста.

Полузащитникът, който през май навършва 34 години, за последно ще носи екипа на "ла хала " по време на международните финали в Русия това лято. Това разгласи самият той в изявление.

"Съдейки по настроението и възприятията си сега, на Световното ще са последните ми изяви с националния екип. Нямам потребност повече да съм в този тим. Не желая да съм отново на място, на което към този момент дълги години съм бил ", разгласи Иниеста.

Най-голямото му и запаметяващо се достижение с екипа на Испания беше голът на финала на Световното състезание в Южна Африка преди 8 години против Холандия, с който донс първата и към този момент единствена купа на страната от най-престижния футболен конгрес.

Иниеста има 123 мача досега за "ла хала ", като това му отрежда 5-та позиция във безконечната класация по брой мачове. Пред него са единствено Икер Касияс, Серхио Рамос, Андони Субисарета и Шави Ернандес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР