Един от големите герои на завършилите Олимпийски игри в Пьонгчанг

...
Един от големите герои на завършилите Олимпийски игри в Пьонгчанг
Коментари Харесай

Голямата тайна на героя на Игрите в Пьонгчанг Ледецка: Забавлението

Един от огромните герои на приключилите Олимпийски игри в Пьонгчанг се споделя Естер Ледецка. Чаровната чехкиня завоюва два златни медала, само че по невероятното бе, че го направи в два разнообразни спорта - ски алпийски дисциплини и сноуборд!

Ледецка с неповторимо достижение: Покори върха и в сноуборда!

Затова и не е инцидентно, че ползата към шампионката в алпийското втурване и в паралелния слалом на сноуборда бе голям и за нея Игрите приключиха с 50-минутна конференция в неделя.

В нея Ледецка отговори на куп въпроси, само че във всички тях тя акцентираше на огромната загадка за своите триумфи - способността ѝ да се забавлява даже по време на най-важните надпревари, което съгласно нея ѝ дава преимущество пред съперничките.

Сноубордистка хвърли бомбата с купа в ските

"Не знам по какъв начин да го обясня. Да се развличам ми разрешава да върша това, което обичам без огромно напрежение. Най-голямата ми цел би трябвало да е да се любувам на спускането и да имам допустимо най-хубавото втурване, не да спечелвам златни медали. Искам да печеля всички златни медали, само че преди всичко е да направя това, което съм научили и да се развличам в процеса. "

Ледецка признава, че най-голямата ѝ цел в Пьонгчанг е била просто да взе участие и в ските, и в сноуборда, и че двата златни медала са "огромен бонус ", който е очаквала да пристигна в по-късен стадий от кариерата ѝ.

"Мисля, че едно от големите ми преимущества е, че се развличам с това, което върша. Докато се развличам, до момента в който го върша за себе си, е доста особено. Не всички девойки имат това. "

"Не мога да кажа, че всеки ден, в който се разсънвам, споделям 'йеее, хайде да отидем на склолона', тъй като от време на време е 5 часа сутринта и искаш да останеш в леглото. Но до момента в който съм на ската, се усещам вкъщи, усещам се доста добре. "

Ледецка: Семейството ми мина през големи ограничения, признателна съм

Чехкинята обаче не се възприема като модел за подражателство за други състезателки, които биха решили да вземат участие в два разнообразни спорта. "Не съм доста добър образец, прекомерно луда съм. Но стига да се забавляват с това, което вършат, и имат куража да го направя, тогава е допустимо. "

А двата златни медала от Игрите няма да са единствената премия за Ледецка от Пьонгчанг. Защото нейният татко, рок звездата на Чехия Янек Ледецки, ѝ е заречен да напише ария за нея. Именно той е този, който за първи път качва Ледецки на ски, единствено на 2 годинки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР