Един от двата най-популярни клуба в Северна Ирландия- Гленторан може

...
Един от двата най-популярни клуба в Северна Ирландия- Гленторан може
Коментари Харесай

Ирански инвеститор с апетити към Гленторан

Един от двата най-популярни клуба в Северна Ирландия- Гленторан може да се снабди с вложители от Иран и да се елементарни с безконечните си тежки задължения, написа локалния вестник “Белфаст Телеграф”.

Никой от клуба в Източен Белфаст нито удостовери, нито отхвърли за сходен диалог или опция. Неназован източник на изданието обаче подсигурява, че контактът е изработен посредством Мик Макдермът, който е бил помощник-треньор на Карлош Кейрос в националния тим на Иран. Там е станала връзката сред Макдермът и иранския предприемач. Кейрос пък се среща с Макдермът в Манчестър Юнайтед, където двамата са били асистенти на сър Алекс Фъргюсън.

“Белфаст Телеграф4 твърди още, че иранският милиардер като начало ще вкара 3 милиона паунда за три години и настрана ще покрие задълженията, които са натрупали зелено-червените.

Дали инцидентно или не, от Гленторан оповестиха началото на промени в спортно-техническото управление и уволниха мениджъра си Рони Макфол (на снимката).

Гленторан е един от двата огромни клуба в Северна Ирландия дружно с Линфийлд, 23-и пъти е бил първенец на страната. В момента обаче е на нежеланото 9-о място в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР