Един от близнаците от Цалапица -Борислав Динков гордо e публикува

...
Един от близнаците от Цалапица -Борислав Динков гордо e публикува
Коментари Харесай

Единият близнак от Цалапица не крие проявите си, разпространява ги гордо в мрежата ВИДЕО

Един от близнаците от Цалапица -Борислав Динков гордо e разгласява своите изцепки в инстаграм профила си. Преди ареста, 19-годишният юноша е запечатал куп от видеоклипове, на които показва бойните си умения, както и несъответстващо положение. В един от клиповете младежът е снимал по какъв начин ръководи автомобила си, а приближавайки зебра се ускорява към пешеходците, които стреснато стартират да бягат, с цел да не бъдат блъснати. На различен клип се вижда по какъв начин Динков е във очевидно несъответстващо и необичайно положение, като даже не е ясна задачата на качения видеоклип. Ясно е едно обаче, че Борислав по никакъв начин не се срами от държанието си. Социалните мрежи на брат му  Валентин Динков са по-обрани и са с лимитирано наличие, което може да се прегледа единствено от негови другари, написа
Един от упрекнатите в укривателство близнаци от Цалапица със скандални клипчета в Инстаграм.

Към момента фамилията се е изселило от село Цалапица и се преместило в Панагюрище при свои близки, научи TrafficNews. По думите на кмета на пловдивското село- Ивайло Данаилов, къщата им евентуално ще бъде трансферирана на техни близки, само че няма информация да е оповестена за продажба.

Припомняме, че преди дни Районен съд-Пловдив остави двамата братя в ареста с претекст, че в случай че бъдат пуснати с по-лека мярка има заплаха да извършат и друго закононарушение. Те са с повдигнато обвиняване за персонално укривателство, като съгласно държавното обвиняване са помогнали на Рангел Бизюрев да заровят натрупа на убитото момче. Борислав обезпечил превозването на тялото на Димитър с кола, а Валентин донесъл кирка и лопата, с цел да бъде изкопана дупка и да го заровят. След това нахвърляли от горната страна строителни боклуци от близкото бунище. 

Именно квалификацията на обвиняването  предизвика вълна от митинги. Близките на убития Димитър ежедневно провеждат шествия с искане за пожизнен затвор за посочения като причинител Рангел Бизюрев и оптималната присъда за двамата близнаци. Жителите на Цалапица са безапелационни, че ще се борят до край за правдивост. Всички желаят двамата братя да бъдат упрекнати като съучастници, а не помагачи, тъй като за тях това е съучастничество в убийството.

Заради жестокия случай и откритите пропуски по следствието, преди два дни вътрешният министър изиска оставките на шефа на пловдивската полиция и шефа на районното в Стамболийски. И двамата отхвърлиха да ги подадат, като обявиха, че са си свършили работата. Васил Костадинов бе отхвърлен от поста и изместен на друга служба, а  управлението на дирекцията бе поверено на комисар Радослав Начев, който ще ръководи до назначението на титуляр. 

След последвали митинги пред районното ръководство в Стамболийски със  заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов бе формирано дисциплинарно произвеждане против началника на РУ-Стамболийски основен контрольор Ангел Керпиев, като до приключването на производството той е отхвърлен краткотрайно от поста си.

Утре ще бъде извършен следващ митинг пред правосъдната палата, само че стана ясно, че двамата братя са решили да не апелират ареста си пред Окръжен съд-Пловдив. Вчера от полицията оповестиха, че в 16 ч. в читалището на село Цалапица представители на управителния състав на ОДМВР-Пловдив ще се срещнат с кмета и жителите на обитаемото място. Срещата е проведена по самодейност на дирекцията.

Целта е запознаване с конкретните проблеми в района,  обсъждане с локалната общност на съответни взаимни мерки за тяхното решение, както и благоприятни условия за дейно застраховане на публичния ред и сигурност. На срещата ще участват комисар Радослав Начев, който към момента управлява  областната дирекция, заместник-директорът комисар Сълко Литов и началниците на отдели „ Криминална полиция ”, „ Охранителна полиция ” и „ Разследване ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР