Един изследовател остана в страхопочитание, след като се осмели да

...
Един изследовател остана в страхопочитание, след като се осмели да
Коментари Харесай

Вътре в „капсулата на времето“ McDonald`s, оставен зловещо недокоснат от 1980-те години на миналия век

Един откривател остана в благоговение, откакто се осмели да обиколи зарязан McDonald`s – оставен непокътнат от 1980-те години насам. Измина известно време, откогато Happy Meals се сервираха в това заведение за бързо хранене, само че останките от предишното му към момента остават, в това число ретро машини за питиета, остаряло съоръжение и даже розови и сини места за сядане.

Изследователят от Съединени американски щати, който избира да бъде прочут с псевдонима си Triangle Of Mass (@trianglemass), показа видео на злокобната сцена, която стана вирусна онлайн. Клипът на авантюриста, който е удивен от изоставени здания, откогато беше единствено на седем години, събра над 629 000 гледания и 116 000 лайкове.

Той откри местоположението благодарение на различен прочут основател на наличие като ADHD Urbex, откакто другар му даде съвет за местоположението. Видеото, което включва песента на Paul Anka „ Put Your Head on My Shoulder “, стартира с проявление на странния интериор от 80-те години, към момента спретнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР