Един имот за друг, такава смеха показва районният кмет на

...
Един имот за друг, такава смеха показва районният кмет на
Коментари Харесай

Видео с имотен кандидат-депутат от ПП-ДБ взриви Мрежата

Един парцел за различен, такава смеха демонстрира районният кмет на „ Овча Купел “ от Демократична България Георги Чичков. По думите му и схемата разказана от самия него в предизборна акция, би трябвало да има смяна в подробните устройствени проекти.

Схемата е следната: Междублоковите пространства да се извадят и да се размени някъде в съответния регион. „ Обикновено такива междублокови пространства с възмедени парцели могат се наредят към чисто нова метростанция “, споделя Чичков и добавя, че един парцел чиято цена е на по-ниска цена да се размени с подобен на доста по-висока.

Чичков има и съответен образец за препоръчаната от него скица. През декемри 2021 година сестрата на районния кмет от Демократична България, Симона Чичкова купува парцел в „ Овча купел “. Имотът е на ниска цена и неатрактивен, част от междублоково пространство, само че за малко. Именно смяна в подробния организационен проект вади парцела от категория „ междублоково простраство “, а сестрата на Чичков се снабдява с нов подобен на атрактивно място и доста по-висока себестойност.

Като заместник-кмет той е взел участие интензивно в смяната в подробния организационен проект. Така фамилията се възползва от схемата на Георги Чичков. Днес Чичков се бори за депутатско място в листата на „ положителните сили “ ПП-ДБ, а мотото му е „ да пренесем сполучливия модел на ръководство на национално равнище “.  



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР