Един е загинал, а двама са пострадали при пътнотранспортни произшествия

...
Един е загинал, а двама са пострадали при пътнотранспортни произшествия
Коментари Харесай

Един загинал и двама пострадали при катастрофи с мотори в Пернишко

Един е умрял, а двама са потърпевши при пътнотранспортни катастрофи с мотоциклети в Пернишко на старта на тазгодишния мотосезон. И трите произшествия са от 6 април, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 52-годишен гражданин на село Боснек е умрял на място, откакто се е блъснал в солидна бетонова ограда на къща в обитаемото място.

Управляваният от него мотоциклет е бил без регистрационни номера. Сигналът за ПТП е подаден на тел. 112 малко след 19 ч. на 6 април. По-рано денем, на пътя от село Мещица в посока Брезник, 30-годишен перничанин паднал с мотоциклета на лявата си страна и влачейки се се е блъснал в защитната мантинела.

Предполагаемата причина за случая е несъобразена скорост. Транспортиран е за обзор в пернишката болница, където медици открили, че е с фрактура на лява пищялна кост.

Минути по-късно е получен следващ сигнал за злополука с мотоциклет. Пострадал е 44-годишен перничанин, който се блъснал с мотоциклета си в лек автомобил, откакто не спрял на червен светофар. Мъжът е с фрактура на китката на едната ръка.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР