Един член на екипажа е загинал, а трима са безследно

...
Един член на екипажа е загинал, а трима са безследно
Коментари Харесай

Няколко души са изчезнали след сблъсък на два японски товарни кораба

Един член на екипажа е умрял, а трима са безследно изчезнали, откакто японски товарен транспортен съд, пренасящ стомана потъна след конфликт с различен транспортен съд плаващ под японски байрак, оповестяват бреговата защита и локалните медии.
Двата японски товарни кораба са се сблъскали към 2:10 ч. в неделя (1710 GMT събота) в тихоокеанските води край префектура Чиба, съобщи локален чиновник на бреговата защита, съобщи БГНЕС.
" Единият транспортен съд наподобява е потопен на мястото на конфликта. Патрулният транспортен съд на бреговата защита е избавил капитана ", сподели служителят.
Корабът по-късно бе открит на морското дъно на дълбочина 30 метра покрай мястото на конфликта, както и тялото на един от изчезналите членове на екипажа, оповестяват японските организации.
Четиричленният екипаж на другия товарен транспортен съд е избавен и е в сигурност след конфликта. Няма налични данни за мащаба на вредите, които е претърпял, обявиха чиновници.
Гъста мъгла е покривала региона по време на случая, сподели служителя на бреговата защита, добавяйки, че във водата към мястото на конфликта е разлят нефт.
Потъналият транспортен съд е превозвал 1600 тона стомана от Кашима в Източна Япония до Осака, западния търговски център на Япония, сподели той.
Бреговата защита е изпратила пет патрулни кораба, хеликоптер и специфичен отряд за търсене и избавяне на изчезналите мъже, до момента в който друго особено звено работи за ограничение на приключването на нефт.
Капитанът и изчезналите членове на екипажа са японци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР