Един благоприятен ден за комуникация с противоположния пол. Любимият човек

...
Един благоприятен ден за комуникация с противоположния пол. Любимият човек
Коментари Харесай

Близнаци, предстоят ви страхотни моменти. Лъвове, днес сте в стихията си!

Един удобен ден за връзка с противоположния пол. Любимият човек през този интервал е отворен за всевъзможни диалози. Той освен слуша, само че и "чува сред редовете ".

Овен – Ден, в който настроението ви ще се разпада на моменти, само че вие сте в положение да контролирате нещата. Сексуалното ви предпочитание е на висок градус, тъй че сътрудникът ви ще би трябвало да елементарни напористостта.

Телец – Днес може да имате проблеми с общуването. Сякаш непрекъснато нещо ви тормози и не ви разрешава да се концентрирате. Не се паникьосвайте! Не се учудвайте, в случай че довечера сте в обстановка да забравите всичко и да полетите към „ седмото небе “!

Близнаци – Отпуснете се, тъй като ви предстоят красиви и хубави моменти. Харизматичната съблазнителка във вас може да стартира да превзема още веднъж! Във всеки случай не отивайте прекомерно надалеч в изкушенията.

Рак – Ако желаете да се покажете на света в същинска светлина, би трябвало да преодолеете личната си инерция. Движете се деликатно през уикенда! Лесно можете да се нараните заради някои неподходящи аспекти.



Лъв – Днес вие сте във вашата буря. Сякаш добра самодива взема пръчицата си и прогонва всички тези дребни компликации, които сте имали през последните дни. Насладете се на този ден без всевъзможни терзания. Що се отнася до любовния ви живот, пред вас са страхотни благоприятни условия.

Дева – Днес би трябвало да имате единствено една цел: да очаровате колегата си! Няма причина да не го вършиме! Разбира се, това е страховит ден за обич. Но не прекалявайте със своите съблазнителни дребни трикове. Бъдете деликатни какво и по какъв начин вършиме.

Везни – Дори и да нямате суперсила през днешния ден, сигурно ще бъдете цялостни с позитивна сила. Доволни сте от постигнатите резултати в работата през седмицата и в този момент е подобаващото време да си починете и да отделите време на себе си. Може да имате диалози с някой, който ще форсира пулса ви от неспокойствие.

Скорпион – Може да се изкушите през днешния ден да манипулирате колегата си или други хора, с цел да задоволите личните си потребности, само че също по този начин би трябвало да внимавате с това, с цел да не се обърне обстановката от този ден против вас.

Стрелец – Ако сте необвързани, можете да поемете самодейността, в този момент имате сериозен късмет. Доверете се на себе си и на благоволението на ориста! Възможно е стрелата на Купидон да бъде забита в средата на сърцето ви.

Козирог – Ако установите, че нещо значимо не се движи напред, пробвайте нов метод. Ако един проект не работи, разработете различен. Може да срещнете известна опозиция, само че чарът ще ви помогне да спечелите нужната поддръжка.

Водолей – Вие сте толкоз безапелационни и изразителни, че сте способни да очаровате близките с поток от своето сладкодумство. Звездите обаче поучават да отделите повече време за обсъждане на гениалните си хрумвания и да не бързате да стартирате да ги реализирате.

Риби – В този ден човек не трябва с лека ръка да дава обещания на никого. Дори в случай че откровено възнамерявате да извършите обещанието, може да се случи условия отвън вашия надзор да ви попречат да го извършите.


Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР