Ед Шийрън обяви новия си албум, който се очертава да

...
Ед Шийрън обяви новия си албум, който се очертава да
Коментари Харесай

„Имах чувството, че се давя“: Ед Шийрън след диагноза на съпругата си и смъртта на най-добрия си приятел

Ед Шийрън разгласи новия си албум, който се обрисува да бъде неговият най-емоционален и персонален досега.

“- ” (или Subtract/Минус) следва да излезе на 5 май и е въодушевен от поредност мрачни събития в живота на 32-годишната музикална звезда . С обява в Instagram британецът разкри, че през миналата година е изпаднал в меланхолия, откакто брачната половинка му е била диагностицирана с израстък, а негов другар е умрял ненадейно на 31-годишна възраст .
                             

„ Работих върху “Subtract ” от десетилетие, пробвайки се да извая съвършения акустичен албум, като написах и записах стотици песни с ясна визия за това, което смятах, че би трябвало да бъде. После при започване на 2022 година поредност от събития трансформираха моя живот, психологичното ми здраве и в последна сметка метода, по който гледах на музиката и изкуството “, споделя музикантът.

Училищната му обич Чери Сийборн, за която Шийрън се ожени през 2019 година, получава плашеща диагноза, до момента в който е бременна с второто им дете . „ На бременната ми жена споделиха, че има израстък, без метод за лекуване до раждането “, споделя изпълнителят за брачната половинка си, която роди втората щерка на двойката през май 2022 година В изказването си той не дава информация за положението на Чери към момента.
                             

Споменавайки делото за плагиатство поради шлагера си “Shape of You ”, както и смъртта на музикалния бизнесмен и диджей Джамал Едуардс, който си отива заради инфаркт след приложимост на кокаин и алкохол, артистът написа още: „ Най-добрият ми другар Джамал, мой брат, умря ненадейно, а аз се озовах в съда, защитавайки честността и кариерата си на създател на песни. “

Всичко това се случва „ в границите на един месец “, а за прекарванията си пред този интервал Шийрън споделя: „ Преминавах през боязън, меланхолия и безпокойствие. Имах възприятието, че се давя, с глава под повърхността, гледайки нагоре, само че без да мога да пробия, с цел да си поема въздух. “

Това кара и артистът да замести „ десетилетие работа “ по албума си със „ своите най-дълбоки и най-мрачни мисли “ . “- “ от дълго време е плануван като свършек на ерата му от музикални колекции с математически заглавия, която стартира с “+ ” през 2011 година,  продължи с “x ”, “÷ ” и “= ”.

„ За първи път не се пробвам да основа албум, който хората да харесат, просто демонстрирам нещо, което е откровено и правдиво по отношение на това къде се намирам в живота си на зрелост “ , споделя още музикантът.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР