Ед Шийрън идва в България, за да представи супер успешното

...
Ед Шийрън идва в България, за да представи супер успешното
Коментари Харесай

Ед Шийран идва в България за първи път!

Ед Шийрън идва в България, с цел да показа супер сполучливото си „ + - = ÷ x “ Mathematics турне. Концертът у нас ще бъде на 31 август следващата година на стадион " Васил Левски " в София, част от обиколката му в Азия и Европа през 2024 г. 

Билетите влизат в публична продажба в 10:00 ч. на 26 октомври (четвъртък) на www.ticketstation.bg - единствения оторизиран уебсайт за продажба на билети за концерта на Ед Шийран за България. Цената им към момента не е известна. За облекчение на покупката и с цел да се избегнат опашки и спекулативни покупко-продажби, Fest Team предлага всички почитатели да вкарат данните си авансово на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде дейна от през днешния ден, 20 октомври в 12:00 до 25 октомври в 23:59.

Новините идват директно след супер сполучливото му турне в Съединени американски щати, където  сложи голям брой върхове по посещаемост, в това число - на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния - актьорът направи връх по най-голяма посещаемост на концерт в Съединени американски щати за един ден в историята!

Първият концерт от обиколката е на 27 януари в Осака, Япония. Следват Тайван, Тайланд, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Филипините, Индия, Полша, Унгария, Чехия, Литва, Хърватия, Сърбия, Румъния, Бахрейн, Дубай, Кипър, Малта и Тенерифе.

Тази година английският реализатор издаде два албума - " -ʼ (Substract) и Autumn Variations, като и двата доближиха до №1 в целия свят. 
Ед Шийран: Направих новия албум след тумора на брачната половинка ми 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР