Eaton доказва предимствата чрез множество практически и лабораторни изпитванияАктуални тенденции

...
Eaton доказва предимствата чрез множество практически и лабораторни изпитванияАктуални тенденции
Коментари Харесай

Push-in технология спестява до 50% време и гарантира 100% устойчивост към вибрации

Eaton потвърждава преимуществата посредством голям брой на практика и лабораторни изпитвания
Актуални трендове демонстрират, че push-in клемите ще заместят пружинните клеми в идващите няколко години. Причините за това са, че push-in технологията икономисва до 50% време и подсигурява 100% резистентност към трептения. Тази технология през днешния ден най-често се употребява при създаване на контролния панел на машини и окабеляване на устройствата. Push-in продуктите на Eaton, водеща компания за ръководство на електрозахранването, вършат системите за окабеляване по-бързи, по-опростени и по-безопасни във всички стадии от периода на употреба на електрическите табла.

Какви са преимуществата на Push-in технологията?
-->
Високата добавена стойност на технологията се дължи на интернационалната сертификация, лесната и бърза работа с нея, ниските разноски и потвърдената надеждност и резистентност.

За разлика от конкурентните технологии, push-in клемите са единствената технология на свързване, която разрешава монтаж без принадлежности при изискване, че се употребяват здрави проводници или краищата на кабелите са обработени. Проводникът може да бъде подложен и обвързван единствено с една ръка, което е високо ценено от експерти в региона. Това преимущество води до доста икономисване на време за работа – до 50%. Освен това push-in клемите нямат потребност от поддръжка, което е още едно доказателство за високата им успеваемост.



След извършени тествания от самостоятелна лаборатория за изпитвания, се удостовери високото равнище на надеждност на електрическата връзка на push-in клемите. Те бяха изпитани в най-различни неподходящи условия – висока температура, напръскване със сол. По време на превозване съставените елементи също са подложени на всевъзможни разнообразни удари и трептения. Резултатите демонстрираха, че push-in клемите дават отговор на критерия за резистентност на трептения и удари на IEC 61373/10.2011 и подсигуряват сигурност в дълготраен проект.  

Освен всичко изброено дотук, push-in клемите се отличават със забележителна механична сигурност. Това се затвърди от тестване, в което проводниците са подложени на непрестанно увеличение на силата, до момента в който не бъдат изтръгнати от клемата. Здравината на този модел клеми се дължи на дизайна им, при който силата на стягане на проводника се усилва до избрана граница, съразмерно на приложената към него мощ.

Друго преимущество на push-in технологията е това, че тя е интернационално утвърдена и може да се употребява за сглобяване на стартери на мотор, утвърдени по UL вид E благодарение на съответните аксесоари. Независимо дали става въпрос за интернационалните утвърждения, вид зареждане, монтаж или размер – всички тези фактори към този момент са самостоятелни от избора на технология на свързване. Подмяна на устройството е също много улеснена.

Днес има ясна наклонност към все по-широкото потребление на push-in технологията и изместване на конкурентните решения. Предимствата, които тя има във връзка с икономисване на време, работа без принадлежности и надеждност на контактите, са доста атрактивни за експертите и са невиждани при съперниците.

Пълна информация за push-in технологията е налична на на Eaton. Детайли за преимуществата ѝ е предоставена в техническата документи „ Как да създадем окабеляването по-ефективно от началото до края “, която е налична за евакуиране още веднъж на уеб страницата. Там са и резултатите от другите изпитвания, извършени от самостоятелни специалисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР