EastEnders е готов за експлозивни сцени следващата седмица, тъй като

...
EastEnders е готов за експлозивни сцени следващата седмица, тъй като
Коментари Харесай

Спойлерите на BBC EastEnders виждат Стейси и Джак, докато Денис открива истината

EastEnders е подготвен за избухливи подиуми идната седмица, защото Джак Бранинг и Стейси Слейтър са разтърсени след тяхната бурна спекулация.

В четвъртък вечерта Стейси и Джак се отдадоха на пристрастеност в парливи подиуми, откакто седмици наред се сближиха. След като двойката продължи да се сблъсква, почитателите бяха уверени, че има и някакъв флирт. На фона на брачните несгоди на Джак с партньорката Дениз, когато двамата не са сигурни, че романсът им може да продължи, Джак още веднъж потърси разтуха в Стейси. Стейси беше в положение, до момента в който Джак се опитваше да й помогне да открие изчезналата й другарка Ив Ънуин.

Тъй като Стейси също се притесняваше, че нейният преследвач Тео Хоторн се върна, Джак я поддържа. По-късно, откакто Джак и Дениз се скараха и Дениз избяга при Патрик, Стейси отиде на закрито с него, с цел да го развесели. След една вечер на пица и алено вино, които Джак в действителност беше купил за брачната половинка си Дениз, двамата взеха решение да си създадат вечер. Но тъкмо когато Стейси тръгн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР