ЕА реши да се включи в модната тенденция за преработка

...
ЕА реши да се включи в модната тенденция за преработка
Коментари Харесай

Първите две Command & Conquer игри получават преработка в 4К

ЕА реши да се включи в стилната наклонност за преправка на типичен районен съд тактики. След появяването на шлагери като StarCraft и Age of Empires, в този момент на хоризонта се задават и първите две Command & Conquer. Става въпрос за истинското заглавие и неговото непосредствено продължение Red Alert, или с други думи най-хубавите елементи от поредицата.
В новия си бляскав тип игрите ще бъдат модифицирани в 4К, въпреки че една над 20-годишна тактика в действително време е последното заглавие, което може да се възползва от най-новите графични постижения. За разлика от мобилното отчаяние C&C Rivals, EA дава обещание, че римастърите няма да включват микротранзакции.

Преработката е поверена на студиото Petroglyph Games, в което работят много от истинските членове на Westwood Studios. Сред тях е и композиторът Франк Клепацки, който дава обещание и нова музика за игрите.

Засега планът е в доста ранна фаза и работата даже не е почнала, да не приказваме за вероятността за истински нови районен съд игри от серията. Независимо от това, новината може да бъде забавна за феновете на RTS жанра, израснали с Command & Conquer. А даже да не сте измежду тях, отново е добре да забележим, че ЕА може да прави и заглавия, които не са опорочени от микротранзакции и GaaS схеми.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР